Τοποθέτηση Πλακιδίων

Το πάτωμα είναι ένα από τα διακριτικά στοιχεία που, ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιούμε, μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητα και την αισθητική του ιδιοκτήτη. Φυσικά, αυτό δεν επιτυγχάνεται από το γυμνό πάτωμα αλλά από το υλικό με το οποίο ο καθένας επιλέγει να το «ντύσει». Υπάρχουν διάφορες επιλογές, όπως είναι το ξύλο ή το μωσαϊκό. Η επιλογή όμως που φαίνεται να υπερισχύει στην Ελλάδα είναι τα πλακάκια. Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι μια σχετικά απλή εργασία αλλά είναι προτιμότερο να εκτελείται από ειδικούς που γνωρίζουν την τεχνική και τα μυστικά της διαδικασίας. Η κατασκευαστική εταιρεία AGS Engineering αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων, καθώς συνεργάζεται με άριστα συνεργεία που διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία να βάλουν πλακάκια σε ένα δάπεδο ή τοίχο που φτιάχτηκε πρόσφατα ή να ανακαινίσουν έναν χώρο, βγάζοντας ό,τι υλικό είχε πριν και τοποθετώντας νέα πλακάκια. 

Πλεονεκτήματα Πλακιδίων στο Πάτωμα

Ένα άτομο θα πρέπει να ενημερωθεί για τα πλεονεκτήματα όλων των πιθανών υλικών που μπορούν να καλύψουν ένα πάτωμα πριν πάρει την τελική του απόφαση. Τα κύρια πλεονεκτήματα των πλακιδίων είναι τα εξής:

  • Δυνατό υλικό: Τα πλακάκια είναι ένα από τα πιο ισχυρά και ανθεκτικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έναν χώρο. Τα βαριά βήματα, οι συγκρούσεις –κυρίως λόγω πτώσεων– με μικρά και μεγάλα αντικείμενα, η επαφή με φαγητά ή ποτά δεν αφήνει σημάδια, γρατζουνιές ή λεκέδες στην επιφάνειά τους. 
  • Εύκολο καθάρισμα: Ένα σκούπισμα και ένα σφουγγάρισμα μπορούν να κάνουν τα πλακάκια να λάμπουν. Μια κανονική ή μια ηλεκτρική σκούπα χρησιμοποιείται εξίσου άφοβα πάνω στην επιφάνεια των πλακιδίων, χωρίς να προξενεί κανένα σημάδι. 
  • Εύκολη συντήρηση: Η σωστή τοποθέτηση πλακιδίων και το προσεκτικό και τακτικό καθάρισμα είναι η βασική φροντίδα που απαιτεί το συγκεκριμένο υλικό. Χωρίς, δηλαδή, κάποια ιδιαίτερη ενέργεια τα πλακάκια που τοποθετούνται σήμερα είναι πολύ πιθανόν να αντέξουν για χρόνια πολλά χωρίς ανάγκη για αντικατάσταση.  
  • Αδιάβροχα: Τα πλακάκια δεν απορροφούν και δεν επηρεάζονται από το νερό ή την υγρασία. Αυτό εξηγεί γιατί η τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου και εξωτερικού χώρου είναι πάντα δημοφιλής. 
  • Ανθεκτικά στη Φωτιά: Σε αντίθεση με το ξύλο, σε περίπτωση πυρκαγιάς τα πλακάκια δεν θα συμβάλλουν στην επέκταση και την ενδυνάμωση της φωτιάς. Για αυτόν τον λόγο, κεραμικά πλακάκια επενδύουν κυρίως τζάκια και μπάρμπεκιου. 
  • Ποικιλία σχεδίων: Υπάρχει πραγματικά τόσο τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια πλακιδίων που ικανοποιούνται όλα τα γούστα και οι τάσεις.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την AGS Engineering για τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο του;

Η τοποθέτηση πλακιδίων είναι μια ενέργεια που μπορεί να αναδείξει και να ανανεώσει έναν χώρο –είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό. Για να δείξει όμως ένας οποιοσδήποτε χώρος ολοκληρωμένος και προσεγμένος, θα πρέπει να έχει γίνει προσεκτική και επαγγελματική δουλειά. Η τεχνική εταιρεία AGS Engineering εγγυάται άριστο αποτέλεσμα, επιβλέποντας και συντονίζοντας τους συνεργάτες της, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία γρήγορα και χωρίς λάθη. Ταυτόχρονα, η πολύτιμη αυτή υπηρεσία προσφέρεται σε προνομιακή τιμή, ώστε να μπορούν όλες οι κατοικίες και οι επιχειρήσεις να επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα των πλακιδίων.