Κατασκευές

Το 2009 ιδρύθηκε μία καινούργια εταιρεία, η AGS Μηχανική ΕΠΕ , η οποία προήλθε μετά από χρόνια συνεργασία των 2 Εταιριών  ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΑΡΑΚΗΣ  (Τεχνικό Γραφείο Ανακαινίσεων ) του Σταράκη Γεωργίου (Πολιτικού Μηχανικού Ε.Μ.Π και Project Manager IPMA) και KATASKEYASTIKH STARAKHS OE του ηλεκτρομηχανολόγου εγκαταστάτη Σταράκη Εμμανουήλ.

Πολυετής Παρουσία στον Κλάδο των Κατασκευών

Εχουμε συνολική παρουσια στον κλαδο των κατασκευων περισσοτερο απο 40 χρονια. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με το επιστημονικό μας υπόβαθρο στα έργα πολιτικού μηχανικού και στο χώρο των κατασκευών , είναι η εγγύησή μας για παράδοση και κατασκευή τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας αισθητικής.

Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας κατασκευές και τεχνικά έργα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και αισθητικής. Στα κατασκευαστικά έργα ακολουθούνται πιστά οι οικοδομικοί κανονισμοί , σύμφωνα με τα πρότυπα που επιβάλλουν οι τελευταίες τάσεις στις κατασκευές.

Μέσα από τη σελίδα μας, θα ξεναγηθείτε και θα ενημερωθείτε για ολοκληρωμένα έργα αλλά και έργα σε διαδικασία ανέγερσης, τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση.