Έπιπλα Κουζίνας

Είτε ψάχνετε για ιδέες ανακαίνισης κουζίνας για να ανακαινίσετε έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους στο σπίτι σας εξερευνήστε μερικές από τις πιο μοντέρνες και μη κουζίνες που έχουμε παραδώσει στους πάντα ικανοποιημένους πελάτες μας.Κατασκευάζουμε ντουλάπια κουζίνας σύμφωνα με τις δημοφιλείς τάσεις κουζίνας και ενημερωνόμαστε διαρκώς για ό,τι νέο υπάρχει σε μηχανισμό ή εφαρμογή που θα κάνει λειτουργική τη νέα σας κουζίνα. 

Ανακαίνιση Κουζίνας

Μία νέα κουζίνα ή σε μια ανακαίνιση κουζίνας μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά είναι :

 • ένα φρέσκο χρώμα και ειδικές τεχνοτροπίες ελαιοχρωματισμού 
 • κρεμαστά φωτιστικά ή ράγες φωτισμού σε συνδυασμό με led ταινίες
 • διχρωμίες στις σειρές ντουλαπιών ή συνδυασμός τους με χρωματιστές συσκευές
 • είτε παραδοσιακή κουζίνα με ταμπλαδωτά πορτάκια ή μασίφ ξύλου και προτιμάτε να μείνετε σε κάποιες ιδέες εξοχικής κουζίνας
 • και πολλές άλλες έξυπνες ιδέες που θα ανανεώσουν κάθε τύπο κουζίνας.

Υλικά κασωμάτων ή κιβωτίων ντουλαπιών κουζίνας από μελαμίνη 16εκ ή 18εκ ανάλογα ε τισ απαιτήσεις σε στιβαρότητα και ικανότητας να φέρουν βάρος αυξημένο.  Τα υλικά μας στα πορτάκια είναι από :

μασίφ ξύλο 

See case study ↗

ανακαίνιση κουζίνας σε ολική ανκαίνιση γκαρσονιέρας

– μελαμίνη σε πολλά σχέδια 

See case study ↗

– βακελλιτικά

See case study ↗

Ανακαίνιση κουζίνας με ξυλεία egger απο την AGS Μηχανική

– ακρυλικά γυαλιστερά

See case study ↗

έπιπλα κουζίνας - kitchen furniture - κατασκευή μοντέρνας κουζίνας.jpg

Τοποθέτηση & Ανακαίνιση Κουζίνας AGS

Ανακαίνιση κουζίνας – Η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε μια ολοκαίνουργια κουζίνα

Σε μια ανακαίνιση μεταμόρφωσης του σπιτιού σας, η τοποθέτηση μίας νέας κουζίνας στην Αθήνα είναι πια μια δαπανηρή εργασία με τις νέες ανατιμολογήσεις πρώτων υλών και λόγω πληθωρισμού. Στην AGS Engineering, πιστεύουμε ότι η ανακαίνιση η κατασκευή της κουζίνας πρέπει να γίνεται χωρίς προβλήματα και να είναι οικονομικά προσιτή για όλους, έτσι κρατάμε δίκαιη και χαμηλή για την ποιότητά μας τιμή στην κατασκευή και ανακαίνιση της κουζίνας. Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού, μια ανακαίνιση κουζίνας στην ιδιοκτησία τους, με αλλαγή πορτών μόνο αν είναι δυνατό , είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αναβάθμισητου σπιτιού, εξοικονομώντας κόστος σε σύγκριση με μια ολοκαίνουργια κουζίνα.

Οι τεχνίτες κουζίνας μας θα κατασκευάσουν μονάδες κουζίνας, πόρτες πορτάκια και πολλά άλλα για να μετατρέψουν το χώρο σας, να δώσουν ζωή στη νέα σας κουζίνα. Έτσι παρέχουμε και λύσεις για μερική ανακαίνιση κουζίνας στο σπίτι σας, αλλάζοντας μόνο αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά ανακαίνισης της κουζίνας σας αφού συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Για εσένα που ψάχνεις το πλέον κατάλληλο συνεργείο μιας αξιόπιστης τεχνικής εταιρείας για να ανακαινίσεις το σπίτι σου και να το μισθώσεις μέσω airbnb, είσαι στον κατάλληλο ιστοχώρο διότι:

 • Έχουμε την επιστημονική κατάρτιση και την τεχνογνωσία ως μηχανικοί του Ε.Μ.Π (πολιτικοί μηχανικοί , μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, τοπογράφοι κλπ)
 • Έχουμε πιστοποιηθεί για τις γνώσεις και την επαρκειά μας στη διαχείριση τεχνικών έργων από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA
 • Πέραν της θεωρητικής κατάρτισης σε τεχνικά θέματα και διαχείρισης ποιότητας υλικών έχουμε και την εμπειρία με πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των κατασκευών και των οικοδομικών επιχειρήσεων
 • Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας στη διαχείριση ακινήτων και ακινήτων αιρμπνμπ ειδικά
 • Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των κατασκευών μας. Ο λόγος είναι ότι στην κουλτούρα της εταιρείας μας, πρωτεύουσας σημασίας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η ευχαρίστησή τους. Έτσι στοχεύουμε σε πελάτες που θα έχουν έρθει συστημένοι σε εμάς για να αναλάβουμε το οποιοδήποτε τεχνικό έργο τους. Και αυτός είναι στην πλειοψηφία του ο κύριος όγκος του πελατολογίου μας.
 • Είμαστε οι ανταγωνιστικότεροι στην τιμολόγησή μας. Γιατί και πώς το καταφέρνουμε; Με τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές στις προμήθειές μας. Ακόμη, παρά το γεγονός ότι ως κερδοσκοπική εταιρεία στόχος είναι το κέρδος τόσο για τη συντήρηση αλλά και την επιβίωση της εταιρείας μας, ωστόσο η αισχροκέρδεια δεν έχει χώρο στην κουλτούρα μας. Η ορθή και σωστή τιμολόγηση  παραμένει υψίστης σημασίας για την εταιρεία μας. Έτσι χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη μας τον οποίο εκτιμούμε και επιθυμούμε να είμαστε εμείς η επιλογή του και στα επόμενα έργα του.
 • Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Υψηλός αριθμός κρατήσεων που μάλιστα κατά τους θερινούς μήνες είναι και συνεχείς. Σχεδόν 5 αστέρων όλες οι κριτικές μας αλλά και για τα ανακαινισμένα σπίτια airbnb στην ίδια την πλατφόρμα. Απόδειξη ποιοτικής εργασίας, αισθητικών αποτελεσμάτων που μαγνητίζουν και ελκύουν επισκέπτες αλλά και επαγγελματικού επιπέδου hosting managers που ξέρουν να επιλέγουν από τα καλύτερα συνεργεία για την ανακαίνιση αιρμπνμπ.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering