Επεκτάσεις Σπιτιών και Δωματίων

Στην AGS Μηχανική αναλαμβάνουμε υπεύθυνα επεκτάσεις σπιτιών και δωματίων σύμφωνα πάντα με τον Κανονισμό Επεμβάσεων. Προσφέρουμε τεχνικές συμβουλές, υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής σε πελάτες που θέλουν να απεκτείνουν το υπάρχον σπίτι τους. Η τεχνογνωσία μας στην ανακαίνιση κατοικιών , μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια πλήρως ποιοτική υπηρεσία επέκτασης ή κατασκευής νέων προστιθέμενων δωματίων. Με περισσότερα από 40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας και σαν μια από τις “πράσινες” κατασκευαστικές εταιρείες στην Αττική, έχουμε μια έμπειρη ομάδα μηχανικών και τεχνικών και τεχνιτών μαστόρων. Είμαστε σε θέση λοιπόν να μπορούμε να υποβάλλουμε προσφορές με το καλύτερο value for money και να παραδώσουμε κάθε είδους τεχνικά έργα κατασκευών , ανακαινίσεων και επεκτάσεων.

Γιατί να Εμπιστευτείτε την AGS Engineering για τις Επεκτάσεις Σπιτιών;

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη λεπτομερή και αναλυτική διαχείριση του τεχνικού έργου που μας ανατίθεται και δίκαιη τιμολόγηση που έχουμε προσυμφωνήσει, ώστε να σας εγγυηθούμε τις ποιοτικές μας εργασίες στο κόστος που αυτές αξίζουν. Οι υπηρεσίες επέκτασης σπιτιών και κατοικιών και διαμερισμάτων μας περιλαμβάνουν για παράδειγμα:

  • επέκταση σοφίτας με κεραμοσκεπή ή χωρίς κεραμοσκεπή
  • προσθήκη ορόφου αφού γίνει μελέτη αντοχής πρώτα
  • καθαίρεση αποξήλωση τοίχου για συνένωση με υπάρχοντα χώρο και φινιρίσματα σχετικά
  • χτίσιμο νέων τοίχων από τοιχοποιία ή τσιμεντοσανίδες αν πρόκειται για εξωτερικό χώρο ή γυψοσανίδα αντίστοιχα για εσωτερικό
  • και κάθε άλλη σχετική εργασία επέκτασης και μεγιστοποίησησς του χώρου μας.

Έχουμε την τιμή και τη φήμη για την κατάλληλη και απαιτούμενη φροντίδα μας στα έργα μας και την προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς και για την οικονομική αντιστοιχία ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε το το έργο θα γίνει έγκαιρα και με τα υψηλότερα πρότυπα που μπορείτε να βρείτε στον ανταγωνσιμό και για την συμφωνηθείσα τιμή.

Ως έμπειροι κατασκευαστές σπιτιών μιας εταιρείας που ειδικεύεται στις νέες κατασκευές, στις επεκτάσεις και τις πλήρεις ανακαινίσεις ακινήτων, η AGS μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας σε βάση σχεδιασμού και κατασκευής για το κτιριακό σας έργο , είτε πρόκειται για κατασκευή νέας οικοδομής ή σπιτιού είτε για ανακαίνιση ολική ή τμηματική.