Κατασκευή | Ανακαίνιση | Παθητικό Σπίτι

Χτίζουμε "Πράσινες" Κατασκευές βλέποντας το μέλλον

Technical Company AGS-Engineering

Τεχνική Εταιρεία στην Αθήνα | AGS Μηχανική

Ανακαίνιση , Κατασκευή , Μόνωση / Θερμοπρόσοψη / Θερμομόνωση , Παθητικό Σπίτι , Άδειες Καταστημάτων

Πιστοποιημένοι εργολάβοι και Project Managers από το διεθνή οργανισμό IPMA

Ζητήστε Προσφορά

Characteristics of the Technical Company AGS Engineering | House Construction & Renovation Athens

Better and higher quality home renovation

Η καλή και ποιοτική ανακαίνιση είναι πολλές φορές δυστυχώς μια δύσκολη υπόθεση και περιλαμβάνει μια απαιτητική σειρά εργασιών. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να σχεδιάζονται και να επιβλέπονται από έμπειρους μηχανικούς και να εκτελούνται από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα αυξημένο κόστος αλλά η ανακαίνιση μπορεί τελικά να στοιχίσει λιγότερο αν αποφευχθούν προβλήματα και ατυχήματα στο υπό κατασκευή δόμημα .

ανακαίνιση αθήνα
Construction of a luxury complex of maisonettes

Σίγουρα θα έχετε ακούσει φράσεις όπως : “Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα“ , “Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα“ κλπ. Έτσι, στην AGS Μηχανική λειτουργούμε ως ομάδα από τους μηχανικούς μέχρι τα έμπειρα συνεργεία και τους τεχνίτες μας. Μαζί σχεδιάζουμε το χρονοδιάγραμμα, κατόπιν συνεννόησης και με τον πελάτη ώστε να ληφθούν ειδικές απαιτήσεις υπ’όψιν, και όλοι μαζί εργαζόμαστε σύμφωνα με το χρονικό προϋπολογισμό και σχεδιασμό. Αυτό είναι το project management στο οποίο είμαστε πιστοποιημένοι διεθνώς από τον οργανισμό IPMA.

Εξωτερική θερμομόνωση σε ισόγεια κατοικία και ανακαίνιση κουφωμάτων
The “Green” Building from AGS

Το “πράσινο“ σπίτι. Προφανώς δε μιλάμε για το χρώμα του αλλά για τη συμβολή του στη διατήρηση του περιβάλλοντος σε καλή κατάσταση. Ένα “πράσινο σπίτι“ ή το παθητικό σπίτι και γενικότερα δόμημα, είναι αυτά που δεν ξοδεύουν πολλή ενέργεια για τη λειτουργία και την άνεση των χρηστών τους. Σωστές μελέτες αποδοτικότητας των εγκαταστάσεων, Κουφώματα “Θέρμο“, Θερμοπροσόψεις, Σωστές μονώσεις είναι μερικά μόνο από τα απαραίτητα εργαλεία για την κατασκευή ενός “πράσινου“ κτιρίου.”

Επιλεγμένα έργα

Πλήρης ανακαίνιση σπιτιού στον Κορυδαλλό

Ανακαίνιση WC και μπάνιου από την AGS-Engineering
Ανακαίνιση WC και μπάνιου από την AGS-Engineering

Μερική ανακαίνιση σπιτιού στην Κυψέλη

έπιπλα κουζίνας - kitchen furniture - κατασκευή μοντέρνας κουζίνας.jpg
Έπιπλα κουζίνας – Kitchen furniture – Κατασκευή μοντέρνας κουζίνας

Μερική ανακαίνιση σπιτιού στην Κυψέλη

Κατασκευή πράσινου σπιτιού AGS
Ανακαίνιση WC και μπάνιου από την AGS-Engineering
Ποιοτική ανακαίνιση

 

Τί κάνουμε στην AGS Μηχανική

Με τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και με τεχνογνωσία πάνω στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και οικιών, τη μελέτη εγκαταστάσεων, την επίβλεψη και το συντονισμό των συνεργείων για επίτευξη μέγιστης αποδοτικότητας και την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών δομικών έργων, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Γιατί και πώς τα καταφέρνουμε;

Γιατί δεν είμαστε εργολάβοι μόνο ή έμποροι οικοδομικών εργασιών. Αλλά γιατί βρισκόμαστε στο έργο και εργαζόμαστε και οι ίδιοι μαζί με τους τεχνίτες και τα συνεργεία μας.


Γιατί να επιλέξετε την Τεχνική Εταιρεία AGS Μηχανική; 

 Επιλέξτε μας για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη νομιμοποίηση αυθαιρέτου και την έκδοση οικοδομικής άδειας

Εμπειρία τεχνικής εταιρείας AGS Μηχανικής
Εμπειρία

Με πάνω από 40 χρόνια πείρας πάνω στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και κατασκευές, και πάνω από 15 έτη στις ανακαινίσεις παντός είδους η εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων είναι δεδομένη και συνδεδεμένη με την τεχνική εταιρεία AGS

Εμπειρία τεχνικής εταιρείας AGS Μηχανικής
Τεχνογνωσία

Με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και βάσει των σύγχρονων κανονισμών, δημιουργούμε έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Με την πλούσια εμπειρία μας και τη διαφάνεια στον τρόπο της συνεργσίας μας, θα κάνουμε την ανακαίνιση μια εμπειρία χωρίς άγχος.

Εμπειρία τεχνικής εταιρείας AGS Μηχανικής
Ανταγωνιστικές Τιμές

Η τεχνική εταιρεία AGS παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς γιατί δεν είμαστε εργολάβοι μόνο ή έμποροι οικοδομικών εργασιών. Αλλά γιατί βρισκόμαστε στο έργο και εργαζόμαστε και οι ίδιοι μαζί με τους τεχνίτες και τα συνεργεία μας.

Εμπειρία τεχνικής εταιρείας AGS Μηχανικής
Πιστοποίηση ( ISO , IPMA )

Οι αποκτηθείσες πιστοποιήσεις των συνεργείων μας και των μηχανικών μας πάνω στη διαχείριση ποιότητας (ISO) αλλά και στο συντονισμό εργασιών ώστε να μην ξεφεύγουμε από το χρονικό και οικονομικό προϋπολογισμό (IPMA) μας καθιστούν την ιδανικότερη και σοφότερη επιλογή για τις υπηρεσίες μας.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εργολάβοι & Διευθυντές Κατασκευών Από το 2008

Καλέστε μας

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

AGS Μηχανική | Πιστοποίηση, Εμπειρία, Διαχείριση Ποιότητας ISO, Χρονικός & Οικονομικός Προγραμματισμός

Ζητήστε Προσφορά

Συστάσεις

Ιωάννης Μπέκος

Προτίμησα τη συγκεκριμένη εταιρεία για την ανακαίνιση / αναδιαμόρφωση του γυμναστηρίου μας στο Χαλάνδρι, γιατί είναι αξιόπιστη εταιρεία με συνεργεία και εμπειρία στα έργα και οι υπεύθυνοι είναι μηχανικοί.

Στασινός Πέλλετ

Είμαι ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της AGS Μηχανικής. Επιλέξαμε τη συγκεκριμένη εταιρεία για την μελέτη, επίβλεψη και την κατασκευή μεταλλικού κτιρίου του εργοστασίου μας στην Άρτα. Εργοστάσιο Παραγωγής Πέλλετ & Ξυλείας – Στασινός

Πελάτες Μας