Ηλεκτρολογική εγκατάσταση και ανακαίνιση ηλεκτρολογικών

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση : ένα κομμάτι των ηλεκτρομηχανολογικών. Μαζί με την υδραυλική εγκατάσταση αποτελούν από τις πιο σημαντικές ομάδες εργασιών σε ένα τεχνικό έργο. Τα ηλεκτρικά σπιτιού ή τα ηλεκτρικά τεχνικών έργων πέρα από σημαντικές εργασίες είναι από τις εργασίες που πρέπει να γίνονται από υπεύθυνα συνεργεία για πολλούς λόγους με κυριότερο την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα της εγκατάστασης.

Νέα ηλεκτρική εγκατάσταση

Αναλαμβάνουμε και ήδη έχουμε ολοκληρώσει εκατοντάδες ηλεκτρικές εργασίες και εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών σε νεόδμητα κτίρια , σπίτια και βιομηχανικά έργα . Μία νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει πάντα να ξεκινάει με βάση το σχεδιασμό των αρχιτεκτονικών σχεδίων και μελετών.

Ανακαίνιση ηλεκτρολογικών

Αν θέλουμε να αναδιαμορφώσουμε έναν χώρο ή να τροποποιήσουμε τα ηλεκτρικά μας τότε μιλάμε για ανακαίνιση ηλεκτρικών ή διόρθωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του πελάτη μας.

Γιατί να εμπιστευτείτε την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση στους τεχνίτες μας ;

  • Γιατί επιβλέπονται πάντα από μηχανολόγους και πολιτικούς μηχανικούς μας.
  • Γιατί οι τεχνίτες μας είναι όλοι πιστοποιημένοι με τεράστια εμπειρία στα τεχνικά έργα όλων των μεγεθών
  • Γιατί σεβόμαστε τους κανόνες δόμησης και δεν προκαλούμε φθορές στο ΄φέροντα οργανισμό ή σκελετό του κτιρίου όπως τρυπώντας για παράδειγμα δοκάρια ή ακόμα και κολώνες / υποστυλώματα επειδή εκεί βολεύει κάποιον μάστορα. Αυτα απαγορεύονται ρητά στα έργα που αναλαμβάνουμε καθώς η ασφάλεια είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.
  • Γιατί ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμόζουμε σε κάθε έργο μας ανεξαιρέτως.
  • Γιατί δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα , αλλά προτιμάμε να μην αναλάβουμε ένα έργο όταν αυτά που μας ζητούνται είναι αντίθετα με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας.
  • Επειδή η φήμη μας ως η καλύτερη τεχνική εταιρεία ή ο καλύτερος ηλεκτρολόγος είναι πιο σημαντικά από το κέρδος καθώς η σύστασή σας σε έναν νέο πελάτη είναι τιμή μας αλλά και στόχος μας.
  • Επειδή θέλετε άριστη τεχνική εφαρμογή χωρίς ηλεκτροπληξίες και ηλεκτρικά προβλήματα.

Αν θέλετε μια αδιάκοπα σωστή ηλεκτρική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση τότε η επιλογή σας είναι AGS Μηχανική.

Γιατί σεβόμαστε και ακολουθούμε πάντα ανεξαιρέτως όλους τους κανονισμούς στα τεχνικά εργα που αναλαμβάνουμε και άρα εξασφαλίζουμε την ασφάλεια , του ανθρώπου πρώτα αλλά και της κατασκευής .

Διακόσμηση υπνοδωματίου σε ανακίνιση διαμερίσματος

Ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε ξενοδοχείο στη βόρεια Εύβοια

Νέα ηλεκτρική εγκατάσταση

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering