Φωτογραφίες ανακαίνισης

Δείτε φωτογραφίες από ανακαινίσεις σπιτιών της AGS Μηχανικής

Δημιουργούμε Εξαιρετικούς Χώρους Διαβίωσης

Είτε επιθυμείτε μερική ανακαίνιση (ή τμηματική ανακαίνιση : ένα ή δύο δωμάτια ή χώρους), είτε θέλετε να ανακαινίσετε πλήρως την ιδιοκτησία σας (ολική ανακαίνιση οικίας ή σπιτιού), η εκτεταμένη εμπειρία μας από την ανακαίνιση κατοικιών σε όλη την Αττική αλλά και την επικράτεια , αποτελεί εχέγγυο ότι μπορούμε να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε, να χτίσουμε και να διαχειριστούμε ολόκληρη τη διαδικασία της ανακαίνισης. Μαζί θα δημιουργήσουμε την καλύτερη έκδοση/εκδοχή του σπιτιού σας.

Αναλαμβάνουμε το έργο σας από την αρχή έως το τέλος. Το δίκτυο των συνεργατών μας αποτελείται από εξειδικευμένους εμπόρους οικοδομικών υλικών, των καλύτερων ξυλουργών, υδραυλικών, τεχνιτών εγκατάστασης πλακιδίων, ηλεκτρολόγων και διακοσμητών και αρχιτεκτόνων. Υποστηρίζονται από την αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, τους πιστοποιημένους διαχειριστές έργων και τοπογράφους μας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ανακαίνιση του σπιτιού σας:

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Βρήκατε φθηνότερη τιμή ανακαίνισης σπιτιού; Πείτε μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ταιριάξουμε τις τιμές μας

Παραδοτέα Yψηλής Ποιότητας

Στοχεύουμε πάντα στην υψηλότερη ποιότητα που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών μας

Ανακαίνιση Χωρίς Άγχος

Αναθέτουμε έναν ειδικό διαχειριστή έργου για να επιβλέπει και να διατηρεί την εξέλιξη και κατασκευή της ανακαίνισής σας ομαλή

Παράδοση Εγκαίρως

Μια γρήγορη και απρόσκοπτη διαδικασία πλάνου, σχεδιασμού και κατασκευής χωρίς τελικές εκπλήξεις

75 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας

Οι πελάτες έχουν εμπιστοσύνη στις γνώσεις, την εξειδίκευση και τις παραπομπές και κριτικές από στόμα σε στόμα που υποστηρίζονται από πάνω από 75 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας

Αγάπη , Εκτίμηση από τους Πελάτες μας

Υπερβαίνοντας πάντα τις προσδοκίες των πελατών και έχοντας την υποστήριξή τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας, μας έκανε μια θαυμαστή εταιρεία που υποστηρίζεται από τις κριτικές τους.


Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Η AGS είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο τις κατασκευές και τις ανακαινίσεις και έχουμε 50 χρόνια στο χώρο. Είμαστε μία ομάδα που λειτουργούμε με πάθος για τη δουλειά μας και κατασκευάζουμε-ανακαινίζουμε με γνώμονα την ποιότητα και την ταυτόχρονη ικανοποίηση του πελάτη μας. Η Ποιότητα, η ασφάλεια και η αισθητική στα έργα μας είναι απαράβατος κανόνας της λειτουργίας μας.

Η AGS Μηχανική έχει ολοκληρώσει δεκάδες ανακαινίσεις και βελτιώσεις κατοικιών στην Αθήνα και τη λοιπή επικράτεια. Η φιλοσοφία και η κουλτούρα μας εστιάζονται αποκλειστικά γύρω από τον πελάτη, εσάς. Η ικανοποίησή σας είναι αυτό που μας κάνει να επιβιώνουμε στις δύσκολες αυτές εποχές, μας κάνει χαρούμενους και είναι η κινητήρια δύναμη που μας βοηθά να δημιουργήσουμε και να ανακαινίζουμε τους πιο εντυπωσιακούς χώρους .

Με το όραμά σας, την εμπειρία μας, τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις μας και την τεχνογνωσία μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ανακαίνιση του σπιτιού σας θα αιχμαλωτίσει την καρδιά σας.

Αν ψάχνετε για βελτιώσεις στο σπίτι σας στην Αθήνα, για οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές, τότε η AGS Μηχανική είναι η κορυφαία επιλογή σας. Όχι μόνο αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση σπιτιών, τις επεκτάσεις σπιτιών και τις μετατροπές σοφίτας, αλλά επίσης κατασκευάζουμε ολοκαίνουργιες κουζίνες και δημιουργούμε ξεχωριστά και ιδιαίτερα μπάνια. Επίσης αναλαμβάνουμε έργα μικρότερης κλίμακας, όπως ζωγραφική & διακόσμηση, Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου, Κουζίνας, Δαπέδου ή σοβάτισμα.

Η ανακαίνιση όπως πρέπει να γίνεται.

Διότι λειτουργούμε πάντα με τις

  • σωστές προδιαγραφές και πάντα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς,
  • επιβλεπόμενη από έμπειρους μηχανικούς

Μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας και σχεδιάζουμε τις λύσεις ανακαίνισης που να τις καλύπτουν. Στο σχεδιασμό υπεισέρχεται πάντα ο χρονικός και οικονομικός προϋπολογισμός. Έτσι καταφέρνουμε ώστε η διάρκεια ανακαίνισης σπιτιού να είναι η ελάχιστη δυνατή για το ζητούμενο αποτέλεσμα και στο ελάχιστο δυνατό κόστος ανακαίνισης.

Ρίξτε μια ματιά στα πρόσφατα έργα μας
Πώς δουλεύουμε | Συνεργασία

Δίκαιη και Τίμια Τιμολόγηση

Πάντα τιμολογούμε με τιμιότητα, υπευθυνότητα. Γνωρίζουμε πόσο απογοητευτικό είναι όταν κάτι παραβλέπεται στην προσφορά, για να δωθεί καλύτερη τιμή έτσι ώστε ένας εργολάβος να πάρει τη δουλειά. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που εργαζόμαστε. Συμπεριλαμβάνουμε κάθε κόστος στην εκτίμησή μας, οπότε δεν υπάρχουν απροσδόκητα πρόσθετα. Άλλωστε σας συστήνουμε κατά τον έλεγχο και τη σύγκριση τιμών των προσφορών , να είστε σίγουροι ότι συγκρίνετε τιμές για ομοειδείς και ίδιες εργασίες με αντίστοιχες ποιότητες υλικών και προδιαγραφών. Προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες σας Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε έργα σε οποιοδήποτε στάδιο. Είτε μόλις ξεκινάτε μία νέα κατασκευή και χρειάζεστε κάποιον για να ζωντανέψει την ιδέα σας προτείνοντας, είτε έχετε αρχιτέκτονα και σχέδια, αλλά χρειάζεστε μόνο κάποιον για να κατασκευάσει σωστά το έργο σας. Εμείς θα προσαρμοστούμε στις ανάγκες σας και όχι το αντίστροφο. Ολοκληρωμένος Προγραμματισμός Πρωταρχική μας επιδίωξη σε μία ανακαίνιση, είναι να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε πιθανές παγίδες πριν καν ξεκινήσουμε στο εργοτάξιο. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε μια ρεαλιστική προσφορά και το έργο σας παραδίδεται στην υψηλότερη ποιότητα, εγκαίρως, σε προϋπολογισμό με ελάχιστο άγχος! Πώς τα καταφέρνουμε; Πιστοποιημένος διαχειριστής τεχνικών έργων της εταιρείας μας, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ θα συντάξει μελέτη χρονικού και οικονομικού προυπολογισμού σε περιπτώσεις που απαιτούν ταχεία εκτέλεση έργων και εργασιών.

Ανακαινίσεις Υπνοδωματίου

Η κρεβατοκάμαρά σας είναι εκεί όπου βάζετε το κεφάλι σας για να ξεκουράζεστε κάθε βράδυ, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να σας κάνει να νιώθετε χαλαροί, άνετοι και ικανοποιημένοι.

Αυτό περιλαμβάνει όλα τα πλακάκια, την αναδιαμόρφωση, τα χρώματα και το φωτισμό που απαιτούνται για τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανακαινίσεις Κουζίνας

Είμαστε ειδικοί στη δημιουργία όμορφα σχεδιασμένων χώρων κουζίνας με κομψά φινιρίσματα που συμπληρώνουν το εσωτερικό του σπιτιού σας, βελτιώνοντας παράλληλα τη λειτουργικότητα και την ευκολία πρόσβασης σε όλες τις συσκευές κουζίνας σας.

Το μέγεθος και το στυλ μιας κουζίνας επηρεάζουν σημαντικά την αξία ενός ακινήτου.

Ανακαινίσεις Μπάνιου

Υπάρχει μια αυξανόμενη τάση να ενσωματώνουμε μοντέρνα σχέδια στα μπάνια και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτό το είδος σχεδιασμού, καθώς και τα πιο παραδοσιακά στυλ. Είτε θέλετε να προσθέσετε ένα ιδιωτικό μπάνιο, να δημιουργήσετε ένα υγρό δωμάτιο ή απλά να δώσετε στο μπάνιο σας μια πιο φρέσκια εμφάνιση με περισσότερο χώρο, θα μπορέσουμε να το κάνουμε να συμβεί.

Ζωγραφική & Διακόσμηση

H AGS Μηχανική είναι σε θέση να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ζωγραφικής και διακόσμησης στην Αθήνα και μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε στυλ ή σχέδιο που μπορεί να χρειαστείτε.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες ζωγράφους στην Αττική, έχοντας εργαστεί σε αμέτρητα εσωτερικά σχέδια.

Υπηρεσίες ξυλουργικής


Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ :

Να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες τους.
Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τις πιο αγαπημένες μας αξίες σε κάθε έργο και project που αναλαμβάνουμε.

Η ομάδα μας είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να ακούσει τις σκέψεις σας για το έργο σας, είτε στο τηλέφωνο είτε αυτοπροσώπως. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε να κανονίσετε ΔΩΡΕΑΝ αυτοψία χωρίς κάποια άλλη υποχρέωση από εσάς.

Ολική ανακαίνιση σπιτιού Αθήνα σε μοντέρνες και λιτές γραμμές
Ολική ανακαίνιση σπιτιού Αθήνα σε μοντέρνες και λιτές γραμμές