Ανακαίνιση Κουζίνας – Ποιότητα και Αισθητική σε άλλο Επίπεδο

Ποιότητα & αισθητική σε άλλο επίπεδο.Τιμές λογικές. Απ’τους κυριότερους χώρους ενός σπιτιού που απαιτεί τη δέουσα προσοχή των έμπειρων μόνο κατασκευαστών.

Ανακαίνιση κουζίνας: Η ανακαίνιση της κουζίνας πολλές φορές αποτελεί το μοναδικό χώρο που ένας ιδιοκτήτης θέλει να ανακαινίσει. Αποτελεί ωστόσο τη συνηθέστερη ανακαίνιση σε μία τμηματική ανακαίνιση σπιτιού. Είναι ο πρώτος χώρος που επισκεπτόμαστε το πρωί και ο τελευταίος πριν πέσουμε για ύπνο. Είναι σημαντικό λοιπόν να είναι ένας όμορφος και προπάντων καθαρός χώρος και “ζεν”.

Επίσης, η τάση στην ανακαίνιση άλλαξε τα τελευταία 3-4 χρόνια. Η αύξηση των τουριστών γέννησε την περίφημη πια ανακαίνιση σπιτιού για μίσθωση μέσω airbnb.  Στα πλαίσια μιας ανακαίνισης για βραχυχρόνια μίσθωση πρωταρχικό ρόλο παίζει το αισθητικό αποτέλεσμα αφού η φωτογραφία είναι αυτή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του πελάτη. Έτσι η ανακαίνιση μπάνιου ανακαίνιση μπάνιου ή ανακαίνιση λουτρού ή η ανακαίνιση WC έγιναν πια δεδομένες και από τις πρώτες σε ενδιαφέρον και ζήτηση. Και αυτό διότι το μπάνιο και η κουζίνα είναι από οι πρώτοι χώροι που κερδίζουν “το μάτι του επισκέπτη”.

Ποιες εργασίες γίνονται σε μια ανακαίνιση μπάνιου;

Οταν γίνεται μια ανακαίνιση γενικά, έχει αποφασιστεί να εκτελεστεί για έναν λόγο, να ικανοποιήσει μια ανάγκη. Σε μια ανακαίνιση μπάνιου , οι κυριότεροι λόγοι είναι οι αισθητικοί αλλά και η ανακαίνισή του ως ένα μέρος μιας ολικής ανακαίνισης σπιτιού. Άλλοι λόγοι είναι η επιθυμητή αλλαγή στη διαρρύθμιση του μπάνιου ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των χρηστών του. Να είναι δηλαδή λειτουργικό (άνετο, εύχρηστο, χώροι, αισθητική).

Ανάλογα με το διαθέσιμο προϋπολογισμό μπορεί να γίνουν λίγα έως αρκετά πράγματα σε μια ανακαίνιση μπάνιου. Σε μια πλήρη ανακαίνιση μπάνιου οι συνήθεις αλλαγές και εργασιες είναι:

– Καθαιρέσεις τοιχοποιίας ώστε να αλλάξει η διαρρύθμιση ή και η είσοδος σε αυτό

– Αποξηλώσεις πλακιδίων ή μωσαϊκών πατωμάτων , τοίχων , μπανιέρας ή ντουζιέρας και ειδών υγιεινής

– Σκάψιμο πατωμάτων ώστε να έρθει η στάθμη σε ικανό επίπεδο για τη στρώση του νέου πατώματος με τις απαραίτητες ρήσεις για την αποστράγγιση των υδάτων

– Εγκατάσταση ηλεκτρολογικών

– Εγκατάσταση υδραυλικών (αποχέτευση και ύδρευση) ή/και εντοιχιζόμενο καζανάκι.

– Στρώσιμο τσιμεντοκονίας

– Χτίσιμο πάγκου ή ντουζιέρας ή τοποθέτηση μπανιέρας ή τζακουζι.

– Τοποθέτηση πλακιδίων και στοκάρισμα αυτων

– Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

– Τοποθέτηση επίπλων αποθήκευσης και ντουλαπιών μπάνιου

– Τοποθέτηση καμπίνας ντουζιέρας

– Τοποθέτηση αξεσουάρ μπάνιου

Μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση μπάνιου ανταμοιβές και θα πρέπει να ικανοποιεί το ιδιαίτερο γούστο του ιδιοκτήτη , να ικανοποιεί τις ανάγκες του με το αναμενόμενο επίπεδο λειτουργικότητας. Τέλος , είναι για εμάς τεράστια ικανοποίηση να χαρίζουμε στους πελάτες μας τα μπάνια των ονείρων τους με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και χρησιμοποιούμενων υλικών.

Αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο και είναι αποτελεί και τη σύσταση της εταιρείας μαςεταιρείας μας για την επόμενη ανακαίνιση μπάνιου είναι τα εξαιρετικά λόγια φίλων των ιδιοκτητών που εντυπωσιάζονται από το αποτέλεσμα.

Διαβάστε τις κριτικές της εταιρείας μας εδώ.

Ή ακολουθήστε το σύνδεσμο ->