Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Οι ανακαινίσεις σπιτιών και οι αναπαλαιώσεις, μετά την κρίση που έπληξε τα προηγούμενα χρόνια το χώρο των κατασκευών.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια σημαντική στροφή του κοινού στην ανακαίνιση, ολική ή τμηματική ανακαίνιση, των ήδη υπαρχόντων κτιρίων. Πρόκειται για μια λύση που, αν γίνει μετά από σωστό σχεδιασμό αλλά και προγραμματισμό και από καταρτισμένους και αξιόπιστους τεχνικούς, σίγουρα θα αποδώσει το ζητούμενο. Ένα «καινούργιο» σπίτι με κόστος πολύ μικρότερο από την αγορά αντίστοιχης νέας κατοικίας ή και καταστήματος.

Μείωση Κόστους Ανακαίνισης

Γιατί μειώνεται το κόστος μιας ανακαίνισης με το σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό;

Διότι οι απαιτούμενες εργατοώρες ελαχιστοποιούνται, γιατί τα συνεργεία εργάζονται μόνο όταν πρέπει και δεν εμποδίζονται από άλλα συνεργεία αλλά και από τις ελλείψεις τους. Γι΄ αυτό όταν η εμπειρία στις ανακαινίσεις και τις κατασκευές γενικότερα συνδυάζεται με την απαραίτητη γνώση που οι διεθνώς πιστοποιημένοι διαχειριστές έργων από IPMA της AGS Engineering διαθέτουν, το αποτέλεσμα είναι σωστή και ποιοτική ανακαίνιση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος

Ανακαίνιση και Συντονισμός

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής κάθε έργου, ο συντονισμός του αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Έτσι και στην ανακαίνιση χρειάζεται να συντονιστούν οι εργασίες και τα συνεργεία. ‘Οταν συντονίζονται και προγραμματίζονται σωστά οι εργασίες της ανακαίνισης ώστε να μην επικαλύπτονται τεχνίτες από τα διάφορετικα συνεργεία, τότε και το κόστος μειώνεται. Για να μην αναφέρουμε και τον περιορισμό των ζημιών είτε από επανάληψη εργασιών που απαιτήθηκαν είτε από υλικά αλλά και εργαλεία που πολλές φορές έπαθαν κάποια βλάβη ή ζημιά.

Αναφορές Προόδου και Έλεγχος Κόστους

Κατά τη διαδικασία της ανακαίνισης, παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που έχουν συμβεί. Έτσι ελέγχετε το τρέχον κόστος. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, να ζητήσετε έξτρα αλλαγές ή προσθήκες. Με την προυπόθεση ότι δεν ξεφεύγουν σημαντικά των προγραμματισμένων εργασιών και εάν αυτές δύναται να πραγματοποιηθούν.

Τελικές επιθεωρήσεις εργασιών ανακαίνισης

Πριν την παράδοση του έργου, σε κάθε ανακαίνιση, επιθεωρούμε το χώρο και τα κυρίως μέρη των εργασιών ανακαίνισης που εκτελέστηκαν. Δεν είναι λίγες φορές που σε έργα εκτελεσθέντα από μη πιστοποιημένα συνεργεία, ιδιοκτήτες ακινήτων παραπονέθηκαν για ελλείψεις και αμέλειες παρά το ότι είχαν προ-συμφωνηθεί. Έτσι λοιπόν η τελική επιθεώρηση από τους μηχανικούς μας, εγγυάται για την παράδοση του έργου στον κύριό του ακριβώς όπως έχουν συμφωνηθεί οι εργασίες ανακαίνισης να γίνουν. Η ικανοποίηση του πελάτη με ένα ποιοτικό και καλίσθητο και συνάμα οικονομικό αποτέλεσαμα ανακαίνισης είναι αυτά που μας καθιστούν την ορθότερη επιλογή για την ανακαίνισή σας αλλά και ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των Υπηρεσιών της AGS Engineering.

Οικονομικός και Χρονικός Προγραμματισμός

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής κάθε έργου, ο συντονισμός του αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας. Έτσι και στην ανακαίνιση χρειάζεται να συντονιστούν οι εργασίες και τα συνεργεία. ‘Οταν συντονίζονται και προγραμματίζονται σωστά οι εργασίες της ανακαίνισης ώστε να μην επικαλύπτονται τεχνίτες από τα διάφορα συνεργεία, τότε και το κόστος μειώνεται. Για να μην αναφέρουμε και τον περιορισμό των ζημιών είτε από επανάληψη εργασιών που απαιτήθηκαν είτε από υλικά αλλά και εργαλεία που πολλές φορές έπαθαν κάποια βλάβη ή ζημιά.

Ανακαίνιση : Κατάλογος Υπηρεσιών

Φυλλάδιο Ανακαίνισης με Κατάλογο Υπηρεσιών

Μια επισκόπηση των κατασκευαστικών υπηρεσιών μας από τη Διαχείριση Κατασκευών, το Σχεδιασμό και την Κατασκευή,  Εργολαβίες μέχρι και μικρά έργα και αναφορά των Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης

Service-Brochure.PDF

Τι είναι η ανακαίνιση σπιτιού;

Ανακαίνιση σημαίνει το να ξανακάνεις κάτι σαν καινούργιο ( ἀνακαίνισις < ἀνά και καινός δηλ. καινούργιος ). Οπότε, η ανακαίνιση σπιτιού είναι η ανανέωση ενός σπιτιού ή διαμερίσματος με οικοδομικές εργασίες επισκευής ή/και συντήρησης. Σε μία απλή ή ολική ανακαίνιση σπιτιού οι πιο συνήθεις εργασίες ανακαίνισης είναι η ανακαίνιση κουζίνας ή η ανακαίνιση μπάνιου.

Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού;

Μία ανακαινιση κατοικίας όπως είπαμε είναι μία σειρά εργασιών ή έργων με σκοπό να κάνουν “καινούργιο” ένα σπίτι. Για παράδειγμα, σε μία ολική ανακαίνιση σπιτιού η σειρά των εργασιών ξεκινά με τις αποξηλώσεις ή κατεδαφίσεις. Ακολουθούν οι εγκαταστάσεις των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών. Συνεχίζουμε με χτισίματα όπου απαιτούνται με βάση το νέο σχεδιασμό, σοβατίσματα ή επιχρίσματα και κλείνουμε τα μερεμέτια. Ακολούθως, οι τοποθετήσεις πλακιδίων και κουφωμάτων (βλέπε ανακαίνιση κουφωμάτων). Κλείνουμε με τους ελαιοχρωματισμούς και τις τοποθετήσεις των ειδών υγιεινής. Οι εργασίες ανακαίνισης λουτρού ή της ανακαίνισης κουζίνας της εταιρείας μας γίνονται ταυτόχρονα με τις εργασίες των ηλεκτρομηχανολογικών και τις λοιπές προαναφερθείσες.

Αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης με πολυετή εμπειρία

Σημαντικό, όμως, παράγοντα στην ανακαινιση σπιτιού και το πώς αυτή θα εκτελεστεί παίζει η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου ανακαίνισης. Στην AGS πάντως υπερηφανευόμαστε για το ότι διαθέτουμε από τους ικανότερους, πολύπειρους και αξιόλογους τεχνίτες στην αγορά. Αυτό επιβεβαιώνουν οι πελάτες μας στις κριτικές τους. Δείτε τις αξιολογήσεις μας εδώ. (Διάβασε τις κριτικές των πελατών της AGS Μηχανική).

Πώς τα καταφέρνουμε;

Απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας μας στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών είναι η πολυετής εμπειρία και τριβή με τις κατασκευές. Η ολική ανακαίνιση δεν παύει να είναι ένα είδος κατασκευής πιο ιδιαίτερο βέβαια και απαιτητικό.

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού λοιπόν απαιτεί:

  • Εμπειρία, και έχουμε 50 χρόνια παρουσίας στις οικοδομικές εργασίες και κατασκευές.
  • τεχνογνωσία, αποτέλεσμα της δεξιοτεχνίας μας και των σπουδών των μηχανικών μας, απόφοιτοι του Ε.Μ.Π.
  • διεθνής πιστοποίηση διαχειριστού έργου από το διεθνή οργανισμό I.P.M.A International Project Management Associate. Μία πιστοποίηση, εγγύηση των ικανοτήτων μας για σωστό χρονικό και οικονομικό προγραμματισμό.
  • λογική στην τιμολόγησή μας, αξιολογώντας τις υπηρεσίες μας και κοστολογώντας τις όσο αντικειμενικά αξίζουν. Όχι εξαρτώμενα για παράδειγμα από τη σχέση προσφοράς και ζήτησης.

Όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό μας. Επίσης μας καθιστούν από τα πιο ικανά συνεργεία να αναλάβουν το έργο της ανακαίνισης του σπιτιού σας.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Η ποιότητα των εργασιών της εταιρείας μας. Το μόνο που δεν τίθεται αντικείμενο διαπραγμάτευσης στις ανακαινίσεις σπιτιών και διαμερισμάτων που αναλαμβάνουμε. Καταφέρνουμε επίσης να είμαστε οι πιο ανταγωνιστικοί στην τιμολόγηση των υπηρεσιών μας (Οι Υπηρεσίες μας). Η οικονομική ανακαίνιση σπιτιού χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα είναι το προτέρημα μας.

Ζητήστε σήμερα προσφορά ανακαίνισης για τον χώρο σας από την εταιρεία μας!

Τι να προσέξετε σε μία ολική ανακαίνιση!

Προσοχή βέβαια χρειάζεται η πιστή εφαρμογή του αρχικού σχεδίου και προϋπολογισμού. Η παραμικρή αλλαγή μπορεί και επιφέρει αλλαγές, μικρές ή μεγάλες, τόσο σε όρους χρόνου όσο και σε όρους κόστους. Άλλωστε οι κορυφαίοι διαχειριστές έργων έχουν δηλώσει ότι “Once a single ring breaks, the chain is already broken”. Έτσι και σε μία ολική ανακαίνιση σπιτιού ή σε μία ανακαίνιση διαμερίσματος, είναι σημαντικό να τηρείται το αρχικό σχέδιο.

Ζητήστε σήμερα προσφορά ανακαίνισης

Γι’ αυτό εμείς στην AGS, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Πόσο κοστίζει μια ανακαίνιση σπιτιού;

Η απάντηση είναι απλή. Εξαρτάται. Το κόστος ανακαίνισης σπιτιού είναι ανάλογο του πλήθους των εργασιών που απαιτούνται για να καλύψουν τις επιθυμητές ανάγκες, αλλά και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη δυνατή ανακαίνιση διαμερίσματος. Από τμηματική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού μέχρι μία ολική ανακαίνιση σπιτιού τα ενδιάμεσα κόστη είναι ποικίλα. Δείτε μερικά παραδείγματα από τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού της AGS Μηχανικής.

Η Οικονομική λύση ανακαίνισης AirBnB από την AGS Engineering

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση σπιτιού για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά, αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού επικοινωνήστε με τους καλύτερους. Και επειδή η ανακαίνιση ενός σπιτιού δεν είναι καθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, πρέπει να την εμπιστευθείτε σε έμπειρα συνεργεία. Η εταιρείας μας και οι μελετητές μας είναι η σωστή επιλογή για μία σωστή ανακαινιση σπιτιου. Γιατί; Μαζί μας είναι πιστοποιημένοι από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Ανακαίνιση σπιτιού & Παρούσα Οικονομική Κατάσταση

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που έπληξε τη χώρα, ένας από τους πρώτους και ευαίσθητους τομείς που επλήγησαν ήταν ο κατασκευαστικός. Οι λιγοστές νεόδμητες κατασκευές, η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα του κόσμου σε συνδυασμό με την πιο “σφιχτή τσέπη” που επέβαλε η δύσκολη οικονομική συνθήκη, αλλά και οι ανάγκες σας για στέγαση άλλαξαν τα δεδομένα στις κατοικίες. Οι ιδιοκτήτες προτιμούν πια να ανακαινίσουν την παλιά τους κατοικία από την αγορά και κατασκευή νέας κατοικίας.

Με πακέτα ανακαίνισης και τιμές από 70% χαμηλότερες του κόστους νέας κατασκευής πετυχαίνουν να κατέχουν μια ολοκαίνουργια οικία. Καινούργια μεν πλην του φέροντα οργανισμού και των πλινθοδομών ίσως και των σοβάδων (κονιαμάτων). Έτσι η ολική ανακαινιση σπιτιου ή η ανακαίνιση σπιτιού έγινε η νέα “μόδα” στον χώρο της οικοδομής και των κατασκευών. Τέλος πολλοί ιδιοκτήτες προχωρούν στην πιο ειδική κατηγορία ανακαίνισης οικίας για βραχυχρόνια μίσθωση. Μιλάμε για την ανακαίνιση airbnb.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Όπως μας παρουσίασε και ο Οργανισμός Ανακαίνισης αναφερόμενος στην ποιότητα των εργασιών μας.

* Αφού έχουν συμφωνηθεί οι λύσεις στις οποίες θα προχωρήσουμε κατασκευαστικά, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μια ανακαίνιση είναι μία αλληλουχία εργασιών ή μία “αλυσίδα” έργων στην οποία κάθε αλλαγή που θα προκύψει πέραν της αρχικής υπολογιζόμενης θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην αλληλουχία σε όρους χρόνου, αλλά και κόστους.

#AGSΜηχανική Tags και #Hashtags”[vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWdjbG91ZCUyMiUzRSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhZ3MtZW5naW5lZXJpbmcuZ3IlMkZ0YWclMkZhbmFrYWluaXNoJTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTE1JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMSUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMkJlc3QlMjBCdWlsZGVycyUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0UlMjNBbmFrYWluaXNpJTNDJTJGYSUzRSUwQSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhZ3MtZW5naW5lZXJpbmcuZ3IlMkZ0YWclMkZhbmFrYWluaXNoJTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTE1JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMSUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMkJlc3QlMjBCdWlsZGVycyUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0UlMjNBbmFrYWluaXNoJTNDJTJGYSUzRSUwQSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhZ3MtZW5naW5lZXJpbmcuZ3IlMkZ0YWclMkZhbmFrYWluaXNoJTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTE1JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMSUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMkJlc3QlMjBCdWlsZGVycyUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0VBbmFrYWluaXNpJTNDJTJGYSUzRSUwQSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhZ3MtZW5naW5lZXJpbmcuZ3IlMkZ0YWclMkZhbmFrYWluaXNoJTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTE1JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMSUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMkJlc3QlMjBCdWlsZGVycyUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0VBbmFrYWluaXNoJTNDJTJGYSUzRSUwQSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhZ3MtZW5naW5lZXJpbmcuZ3IlMkZ0YWclMkZyZW5vdmF0aW9uJTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTQ5JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMiUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMmNhbWVyYSUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0UlQ0UlOTElQ0UlQkQlQ0UlQjElQ0UlQkElQ0UlQjElQ0UlQUYlQ0UlQkQlQ0UlQjklQ0YlODMlQ0UlQjclMjAlQ0YlODMlQ0YlODAlQ0UlQjklQ0YlODQlQ0UlQjklQ0UlQkYlQ0YlOEQlM0MlMkZhJTNFJTBBJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmFncy1lbmdpbmVlcmluZy5nciUyRnRhZyUyRnJlbm92YXRpb24lMkYlMjIlMjBjbGFzcyUzRCUyMnRhZy1jbG91ZC1saW5rJTIwdGFnLWxpbmstNDklMjB0YWctbGluay1wb3NpdGlvbi0yJTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJmb250LXNpemUlM0ElMjA4cHQlM0IlMjIlMjBhcmlhLWxhYmVsJTNEJTIyY2FtZXJhJTIwJTI4MSUyMCVDRiU4MyVDRiU4NCVDRSVCRiVDRSVCOSVDRiU4NyVDRSVCNSVDRSVBRiVDRSVCRiUyOSUyMiUzRSVDRSU5MSVDRSVCRCVDRSVCMSVDRSVCQSVDRSVCMSVDRSVCOSVDRSVCRCVDRSVBRiVDRiU4MyVDRSVCNSVDRSVCOSVDRiU4MiUyMCVDRiU4MyVDRiU4MCVDRSVCOSVDRiU4NCVDRSVCOSVDRiU4RSVDRSVCRCUzQyUyRmElM0UlMEElM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWdzLWVuZ2luZWVyaW5nLmdyJTJGdGFnJTJGcmVub3ZhdGlvbiUyRiUyMiUyMGNsYXNzJTNEJTIydGFnLWNsb3VkLWxpbmslMjB0YWctbGluay00OSUyMHRhZy1saW5rLXBvc2l0aW9uLTIlMjIlMjBzdHlsZSUzRCUyMmZvbnQtc2l6ZSUzQSUyMDhwdCUzQiUyMiUyMGFyaWEtbGFiZWwlM0QlMjJjYW1lcmElMjAlMjgxJTIwJUNGJTgzJUNGJTg0JUNFJUJGJUNFJUI5JUNGJTg3JUNFJUI1JUNFJUFGJUNFJUJGJTI5JTIyJTNFJUNFJTkxJUNFJUJEJUNFJUIxJUNFJUJBJUNFJUIxJUNFJUI5JUNFJUJEJUNFJUFGJUNGJTgzJUNFJUI1JUNFJUI5JUNGJTgyJTIwJUNFJUI1JUNGJTgwJUNFJUIxJUNFJUIzJUNFJUIzJUNFJUI1JUNFJUJCJUNFJUJDJUNFJUIxJUNGJTg0JUNFJUI5JUNFJUJBJUNGJThFJUNFJUJEJTIwJUNGJTg3JUNGJThFJUNGJTgxJUNGJTg5JUNFJUJEJTNDJTJGYSUzRSUwQSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhZ3MtZW5naW5lZXJpbmcuZ3IlMkZ0YWclMkZyZW5vdmF0aW9uJTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTQ5JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMiUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMmNhbWVyYSUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0UlQ0UlOTElQ0UlQkQlQ0UlQjElQ0UlQkElQ0UlQjElQ0UlQUYlQ0UlQkQlQ0UlQjklQ0YlODMlQ0UlQjclMjAlQ0YlODMlQ0YlODAlQ0UlQjklQ0YlODQlQ0UlQjklQ0YlOEUlQ0UlQkQlM0MlMkZhJTNFJTBBJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmFncy1lbmdpbmVlcmluZy5nciUyRnRhZyUyRnJlbm92YXRpb24lMkYlMjIlMjBjbGFzcyUzRCUyMnRhZy1jbG91ZC1saW5rJTIwdGFnLWxpbmstNDklMjB0YWctbGluay1wb3NpdGlvbi0yJTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJmb250LXNpemUlM0ElMjA4cHQlM0IlMjIlMjBhcmlhLWxhYmVsJTNEJTIyY2FtZXJhJTIwJTI4MSUyMCVDRiU4MyVDRiU4NCVDRSVCRiVDRSVCOSVDRiU4NyVDRSVCNSVDRSVBRiVDRSVCRiUyOSUyMiUzRSVDRSU5MSVDRSVCRCVDRSVCMSVDRSVCQSVDRSVCMSVDRSVBRiVDRSVCRCVDRSVCOSVDRiU4MyVDRSVCNyUyMCVDRSVCRiVDRSVCOSVDRSVCQSVDRSVBRiVDRSVCMSVDRiU4MiUzQyUyRmElM0UlMEElM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWdzLWVuZ2luZWVyaW5nLmdyJTJGdGFnJTJGYWlyYm5iJTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTQ5JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMiUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMmNhbWVyYSUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0UlQ0UlOTElQ0UlQkQlQ0UlQjElQ0UlQkElQ0UlQjElQ0UlQUYlQ0UlQkQlQ0UlQjklQ0YlODMlQ0UlQjclMjAlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0UlQkElQ0UlQUYlQ0UlQjElQ0YlODIlMjBBaXJCbkIlM0MlMkZhJTNFJTBBJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmFncy1lbmdpbmVlcmluZy5nciUyRnRhZyUyRmNoaWxsZWQlMkYlMjIlMjBjbGFzcyUzRCUyMnRhZy1jbG91ZC1saW5rJTIwdGFnLWxpbmstNTElMjB0YWctbGluay1wb3NpdGlvbi0zJTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJmb250LXNpemUlM0ElMjA4cHQlM0IlMjIlMjBhcmlhLWxhYmVsJTNEJTIyY2hpbGxlZCUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0UlMjNBbmFrYWluaXNpT2lraWFzJTNDJTJGYSUzRSUwQSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhZ3MtZW5naW5lZXJpbmcuZ3IlMkZ0YWclMkZob2xpZGF5cyUyRiUyMiUyMGNsYXNzJTNEJTIydGFnLWNsb3VkLWxpbmslMjB0YWctbGluay01MyUyMHRhZy1saW5rLXBvc2l0aW9uLTExJTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJmb250LXNpemUlM0ElMjAxNi4yOTYyOTYyOTYyOTZwdCUzQiUyMiUyMGFyaWEtbGFiZWwlM0QlMjJob2xpZGF5cyUyMCUyODUlMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQjElMjklMjIlM0Vob2xpZGF5cyUzQyUyRmElM0UlMEElM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGYWdzLWVuZ2luZWVyaW5nLmdyJTJGdGFnJTJGJUNFJUIxJUNFJUJEJUNFJUIxJUNFJUJBJUNFJUIxJUNFJUI5JUNFJUJEJUNFJUI5JUNGJTgzJUNFJUI3JTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTE4JTIwdGFnLWxpbmstcG9zaXRpb24tMTMlMjIlMjBzdHlsZSUzRCUyMmZvbnQtc2l6ZSUzQSUyMDhwdCUzQiUyMiUyMGFyaWEtbGFiZWwlM0QlMjIlQ0UlQjElQ0UlQkQlQ0UlQjElQ0UlQkElQ0UlQjElQ0UlQjklQ0UlQkQlQ0UlQjklQ0YlODMlQ0UlQjclMjAlQ0YlODMlQ0YlODAlQ0UlQjklQ0YlODQlQ0UlQjklQ0UlQkYlQ0YlODUlMjAlQ0UlQjElQ0UlQjglQ0UlQjclQ0UlQkQlQ0UlQjElMjIlM0UlQ0UlQjElQ0UlQkQlQ0UlQjElQ0UlQkElQ0UlQjElQ0UlQjklQ0UlQkQlQ0UlQjklQ0YlODMlQ0UlQjclMjAlQ0YlODMlQ0YlODAlQ0UlQjklQ0YlODQlQ0UlQjklQ0UlQkYlQ0YlODUlMjAlQ0UlQjElQ0UlQjglQ0UlQjclQ0UlQkQlQ0UlQjElM0MlMkZhJTNFJTBBJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmFncy1lbmdpbmVlcmluZy5nciUyRnRhZyUyRiUyNWNlJTI1YmQlMjVjZSUyNWJmJTI1Y2UlMjViYyUyNWNlJTI1YjklMjVjZSUyNWJjJTI1Y2UlMjViZiUyNWNmJTI1ODAlMjVjZSUyNWJmJTI1Y2UlMjVhZiUyNWNlJTI1YjclMjVjZiUyNTgzJTI1Y2UlMjViNyUyRiUyMiUyMGNsYXNzJTNEJTIydGFnLWNsb3VkLWxpbmslMjB0YWctbGluay0xNzglMjB0YWctbGluay1wb3NpdGlvbi0yNSUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1zaXplJTNBJTIwOHB0JTNCJTIyJTIwYXJpYS1sYWJlbCUzRCUyMiVDRSVCRCVDRSVCRiVDRSVCQyVDRSVCOSVDRSVCQyVDRSVCRiVDRiU4MCVDRSVCRiVDRSVBRiVDRSVCNyVDRiU4MyVDRSVCNyUyMCUyODElMjAlQ0YlODMlQ0YlODQlQ0UlQkYlQ0UlQjklQ0YlODclQ0UlQjUlQ0UlQUYlQ0UlQkYlMjklMjIlM0UlQ0UlQkQlQ0UlQkYlQ0UlQkMlQ0UlQjklQ0UlQkMlQ0UlQkYlQ0YlODAlQ0UlQkYlQ0UlQUYlQ0UlQjclQ0YlODMlQ0UlQjclM0MlMkZhJTNFJTBBJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmFncy1lbmdpbmVlcmluZy5nciUyRnRhZyUyRiUyNWNmJTI1ODQlMjVjZSUyNWIxJTI1Y2UlMjViYSUyNWNmJTI1ODQlMjVjZSUyNWJmJTI1Y2YlMjU4MCUyNWNlJTI1YmYlMjVjZSUyNWFmJTI1Y2UlMjViNyUyNWNmJTI1ODMlMjVjZSUyNWI3JTJGJTIyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0YWctY2xvdWQtbGluayUyMHRhZy1saW5rLTE4MCUyMHRhZy1saW5rLXBvc2l0aW9uLTI2JTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJmb250LXNpemUlM0ElMjA4cHQlM0IlMjIlMjBhcmlhLWxhYmVsJTNEJTIyJUNGJTg0JUNFJUIxJUNFJUJBJUNGJTg0JUNFJUJGJUNGJTgwJUNFJUJGJUNFJUFGJUNFJUI3JUNGJTgzJUNFJUI3JTIwJTI4MSUyMCVDRiU4MyVDRiU4NCVDRSVCRiVDRSVCOSVDRiU4NyVDRSVCNSVDRSVBRiVDRSVCRiUyOSUyMiUzRSVDRiU4NCVDRSVCMSVDRSVCQSVDRiU4NCVDRSVCRiVDRiU4MCVDRSVCRiVDRSVBRiVDRSVCNyVDRiU4MyVDRSVCNyUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZkaXYlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]