Ανακαίνιση σπιτιών για AirBnB

|

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Ανακαίνιση AirBnB : Η νέα τάση στον κατασκευαστικό χώρο”][vc_column_text]Η τάση στην ανακαίνιση τα τελαυταία 3-4 χρόνια άλλαξε κάπως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζται. Η αύξηση των τουριστών τα τελαυταία αυτά χρόνια είναι δεδομένη. Τόσο παγκόσμια αλλά και προπάντων εγχώρια. Αρχικά οι low cost εταιρείες με τα δελεαστικά εισιτήριά τους. Μετά οι μειωμένες τιμές που αφορούν στα έξοδα για ένα ταξίδι αναψυχής. Τέλος η ανάγκη για αύξηση ή ενίσχυση του εισοδήματος και λίγο η “μόδα” της ιδιωτικής ενοικίασης μέσω airbnb έφεραν νέα δεδομένα στο χώρο των ακινήτων.

Ανακαίνιση σπιτιών και AirBnb

Τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητη η κρίση που έπληξε τον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών. Με τη σειρά της αυτή η κατάσταση έφερε τη μείωση των τιμών τόσο στα υλικά αλλά και στα εργατικά που αφορούν στις οικοδομικές εργασίες. Έτσι σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση για καταλύμματα τόσο από ξένο αλλά και εγχώριο τουρισμό γεννήθηκε η ανακαίνιση airbnb. Ένας όρος που αφορά στην αυξανόμενη ζήτηση για ανακαινίσεις σπιτιών με σκοπό την

προσφορά τους και την ενοικίασή τους μέσω της πλατφόρμας ιδιωτικής μίσθωσης Airbnb.

Έτσι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων προσέφυγαν στη λύση της ανακαίνισης με σκοπό τν ενοικίαση. Ποια η διαφορά όμως από μία απλή ανακαίνιση; Οι διαφορές είναι μεν μικρές αλλά μεγάλης και ουσιαστικής σημασίας για τον ιδιοκτήτη ή το διαχειριστή. Μία από τις βασικότερες διαφορές από μία απλή ανακίνιση οικίας είναι η εγκατάσταση για παράδειγμα αυτόματου ρελέ απενεργοποίησης του κλιματισμού με κάρτα κατά την αποχώρηση των επισκεπτών. Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί που απαγορεύουν τη χρήση συστημάτων κατά τον αερισμό ή επίσης το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση.

Μην ξεχνάμε ότι η σπατάλη ενέργειας είναι χάσιμο χρημάτων για τον ιδιοκτήτη. Γιατί μπορεί στην κλασσική μίσθωση οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας να μεταβιβάζονται οι υποχρεώσεις τους στον μισθωτή αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οπότε για ανακαίνιση οικίας που προορίζεται για βραχυχρόνια μίσθωση συνιστάται η μελέτη των αναγκών, ο σχεδιασμός ικανοποίησής τους και η πραγματοποίηση των εργασιών από έμπειρα συνεργεία με σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό.

Οικονομική λύση ανακαίνισης AirBnB

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση σπιτιού για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού επικοινωνήστε μαζί μας. Και επειδή η ανακαίνιση δεν είναι μίαμκαθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, είναι αναγκαίο να την εμπιστεφθείτε στα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας μας και στους μελετητές μας, πιστοποιημένους από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Σχολιάστε