Ανακαίνιση airbnb γκαρσονιέρας από την AGS-Engineering

Ανακαίνιση σπιτιών για AirBnB

Ανακαίνιση AirBnB : Η νέα τάση στον κατασκευαστικό χώρο

Η τάση στην ανακαίνιση τα τελαυταία 3-4 χρόνια άλλαξε κάπως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζται. Η αύξηση των τουριστών τα τελαυταία αυτά χρόνια είναι δεδομένη. Τόσο παγκόσμια αλλά και προπάντων εγχώρια. Αρχικά οι low cost εταιρείες με τα δελεαστικά εισιτήριά τους. Μετά οι μειωμένες τιμές που αφορούν στα έξοδα για ένα ταξίδι αναψυχής. Τέλος η ανάγκη για αύξηση ή ενίσχυση του εισοδήματος και λίγο η “μόδα” της ιδιωτικής ενοικίασης μέσω airbnb έφεραν νέα δεδομένα στο χώρο των ακινήτων.

Ανακαίνιση σπιτιών και AirBnb

Τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητη η κρίση που έπληξε τον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών. Με τη σειρά της αυτή η κατάσταση έφερε τη μείωση των τιμών τόσο στα υλικά αλλά και στα εργατικά που αφορούν στις οικοδομικές εργασίες. Έτσι σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση για καταλύμματα τόσο από ξένο αλλά και εγχώριο τουρισμό γεννήθηκε η ανακαίνιση airbnb. Ένας όρος που αφορά στην αυξανόμενη ζήτηση για ανακαινίσεις σπιτιών με σκοπό την προσφορά τους και την ενοικίασή τους μέσω της πλατφόρμας ιδιωτικής μίσθωσης Airbnb.

Έτσι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων προσέφυγαν στη λύση της ανακαίνισης με σκοπό τν ενοικίαση. Ποια η διαφορά όμως από μία απλή ανακαίνιση; Οι διαφορές είναι μεν μικρές αλλά μεγάλης και ουσιαστικής σημασίας για τον ιδιοκτήτη ή το διαχειριστή. Μία από τις βασικότερες διαφορές από μία απλή ανακίνιση οικίας είναι η εγκατάσταση για παράδειγμα αυτόματου ρελέ απενεργοποίησης του κλιματισμού με κάρτα κατά την αποχώρηση των επισκεπτών. Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί που απαγορεύουν τη χρήση συστημάτων κατά τον αερισμό ή επίσης το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση.

Μην ξεχνάμε ότι η σπατάλη ενέργειας είναι χάσιμο χρημάτων για τον ιδιοκτήτη. Γιατί μπορεί στην κλασσική μίσθωση οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας να μεταβιβάζονται οι υποχρεώσεις τους στον μισθωτή αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οπότε για ανακαίνιση οικίας που προορίζεται για βραχυχρόνια μίσθωση συνιστάται η μελέτη των αναγκών, ο σχεδιασμός ικανοποίησής τους και η πραγματοποίηση των εργασιών από έμπειρα συνεργεία με σωστό οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό.

Οικονομική λύση ανακαίνισης AirBnB

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση σπιτιού για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού επικοινωνήστε μαζί μας. Και επειδή η ανακαίνιση δεν είναι μίαμκαθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, είναι αναγκαίο να την εμπιστεφθείτε στα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας μας και στους μελετητές μας, πιστοποιημένους από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Δασικό αυθαίρετο, τακτοποίηση έναντι προστίμου

Τακτοποίηση – Νομιμοποίηση αυθαιρέτων έναντι προστίμου

Νομιμοποίηση αυθαιρέτων - "Τακοποίηση" αυθαιρέτων κατασκευών έναντι προστίμου

Ενα πλαίσιο για την «τακτοποίηση» οικισμών αυθαιρέτων σε δάση έναντι προστίμου, στο πρότυπο των ανάλογων ρυθμίσεων για τα αυθαίρετα παρουσίασε, χθες, το υπουργείο Περιβάλλοντος. Η ιδιαιτερότητα του πλαισίου είναι ότι δεν προϋποθέτει ούτε συνεπάγεται την κυριότητα, δίνοντας μόνο μια 40ετή ή 25ετή αναβολή σε πρόστιμα, διώξεις και κατεδαφίσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να «διατηρηθεί» ακόμα και αυθαίρετο καταπατητή σε δημόσια δασική έκταση. Το δεδομένο είναι ότι η διαδικασία αυτή θα λειτουργήσει ως Continue reading “Τακτοποίηση – Νομιμοποίηση αυθαιρέτων έναντι προστίμου”

Insulate-your-home-and-save-up-to-45-percent-per-year

Τα οφέλη της θερμομόνωσης

Τα οφέλη της θερμομόνωσης

Η μόνωση του σπιτιού σας εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια χρημάτων που δαπανά κάθε νοικοκυριό για τη θέρμανση ή την ψύξη αντίστοιχα.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη μόνωση στο σπίτι. Η μόνωση του σπιτιού σας θα προσθέσει οφέλη στην άνεση σας, θα δημιουργήσει ένα υγιέστερο περιβάλλον στο σπίτι, θα μειώσει τους λογαριασμούς ενέργειας και θα έχει θετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ο εσωτερικός οδηγός της μόνωσης στο σπίτι.

Η προσθήκη μόνωσης στο σπίτι σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την άνεση του περιβάλλοντος διαβίωσής σας. Η προσθήκη μόνωσης σε υπάρχον σπίτι θα ρυθμίζει τη θερμοκρασία, καθιστώντας το περιβάλλον σας πιο ευχάριστο, ειδικά επί της παρουσίας ακραίων καιρικών συνθηκών.

Η προσθήκη μόνωσης σε υπάρχον σπίτι, πέραν των λοιπών οφελών, θα αυξήσει Continue reading “Τα οφέλη της θερμομόνωσης”

Insulate your home and save up to 45 percent per year

The Benefits of Home Thermal Insulation

The Benefits of Home Insulation

Insulating Your Home Secures Energy Savings From The Outside In

 

There are many benefits of home insulation. Insulating your home will add to your comfort, create a healthier home environment, reduce your energy bills and have a positive environmental impact.

Energy Efficiency Tips by ags-engineering.gr

The inside guide of home insulation.

Adding insulation to your home is a great way to increase the comfort of your living environment. Adding home insulation to an existing home will regulate the Continue reading “The Benefits of Home Thermal Insulation”

One-radiator-is-sufficient-to-heat-a-whole-floor

Στη Νορβηγία, ένα καλοριφέρ αρκεί για έναν όροφο

 

 

Η σωστή μόνωση των σπιτιών για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου αποτελεί πλέον τον κανόνα σε πολλά κράτη, όμως στη Νορβηγία έχει αναχθεί σε άλλα επίπεδα.  Continue reading “Στη Νορβηγία, ένα καλοριφέρ αρκεί για έναν όροφο”

One-radiator-is-sufficient-to-heat-a-whole-floor

In Norway, a radiator is sufficient for one floor

Ενα μόνο καλοριφέρ αρκεί για να ζεσταθεί ένας ολόκληρος όροφος στην πιο «εξελιγμένη» κατηγορία ενεργειακών κτιρίων

A single radiator is enough to heat an entire floor in the most “advanced” category of building energy
A single radiator is enough to heat an entire floor in the most “advanced” category of building energy
Proper insulation of houses to save energy and reduce greenhouse gas emissions has become the norm in many countries, but in Norway has been reduced at other levels. Continue reading “In Norway, a radiator is sufficient for one floor”

Finding New Buildings in the Dust of the Old

With the continued and growing emphasis on sustainability in construction we could be on the verge of a radical shift in how we think about the current stock of buildings. The time may be coming when we stop planning for building replacement, and instead plan for building reuse. That in turn would significantly change the roles of designers and builders.

Continue reading “Finding New Buildings in the Dust of the Old”

How To Build A Construction Plan

Learn how to market your contractor business professionally. In depth knowledge of attracting clients with online marketing strategies and deep thinking about who you want your clients to be.

The housing industry has proceeded at a red-hot pace for several years running. An all-time record was set in 1998, when 886,000 new-site single family homes were sold. That represented a 10% gain from the robust total of 804,000 homes sold in 1997, and an 8.1% rise from the prior record of 819,000 units in 1977. Single-family housing construction accounted for $48 million of the total $125 million generated in the industry.

Continue reading “How To Build A Construction Plan”