Ανακαίνιση σπιτιού, κατοικίας διαμερίσματος, Ανακαινίσεις σπιτιών στην Αθήνα.

Ανακαίνιση σπιτιού με προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια - Ανακαινίσεις Αθήνα και ανακαινίσεις στην Ελλάδα
Ανακαίνιση airbnb γκαρσονιέρας από την AGS-Engineering
Ανακαίνιση σπιτιού για AirBnB από την AGS Engineering

Ανακαίνιση σπιτιού - Ανακαίνιση κατοικίας - Ανακαίνιση διαμερίσματος - Ανακαινίσεις σπιτιών στην Αθήνα

Η ανακαίνιση όπως πρέπει να γίνεται. Με τις σωστές προδιαγραφές, επιβλεπόμενη από έμπειρους μηχανικούς και πάνω από όλα οικονομικά. Μελετάμε τις ανάγκες των πελατών μας και σχεδιάζουμε τις λύσεις ανακαίνισης που να τις καλύπτουν. Στο σχεδιασμό υπεισέρχεται πάντα ο χρονικός και οικονομικός προϋπολογισμός. Έτσι καταφέρνουμε ώστε η διάρκεια ανακαίνισης να είναι η ελάχιστη δυνατή για το ζητούμενο αποτέλεσμα στο ελάχιστο δυνατό κόστος ανακαίνισης.

Ανακαίνιση σπιτιού : Τί, Πώς, Πόσο, Πότε, Γιατί

Τι είναι η ανακαίνιση σπιτιού;

Ανακαίνιση σημαίνει το να ξανακάνεις κάτι σαν καινούργιο ( ἀνακαίνισις < ἀνά και καινός δηλ. καινούργιος ). Οπότε, η ανακαίνιση σπιτιού είναι η ανανέωση ενός σπιτιού ή διαμερίσματος με οικοδομικές εργασίες επισκευής ή/και συντήρησης. Σε μία απλή ανακαίνιση οικίας οι πιο συνήθεις εργασίες ανακαίνισης είναι η ανακαίνιση κουζίνας ή η ανακαίνιση μπάνιου. Απαραίτητη όμως είναι η εγκατάσταση για παράδειγμα ρελέ ηλεκτροπληξίας ή ρελέ διαφυγής, σε μια ανακαίνιση των ηλεκτρικών. Ακόμη διάφοροι αυτοματισμοί όπως το σβήσιμο του φωτισμού κατά την αναχώρηση είναι εργασίες σε μια πιο εξειδικευμένη ανακαίνιση για βραχυχρόνια μίσθωση ή airbnb.

Τι είναι η ανακαίνιση σπιτιού - Ανακαινίσεις σπιτιών από την AGS Μηχανική
Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού - Διαδικασία ανακαίνισης - Ανακαίνιση σπιτιού από την AGS
Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού - Διαδικασία ανακαίνισης - Ανακαίνιση σπιτιού από την AGS

Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού;

Μία ανακαίνιση σπιτιού όπως είπαμε είναι μία σειρά εργασιών ή έργων με σκοπό να κάνουν “καινούργιο” ένα σπίτι. Για παράδειγμα, σε μία ολική ανακαίνιση σπιτιού η σειρά των εργασιών ξεκινά με τις αποξηλώσεις ή κατεδαφίσεις. Μετά ακολουθούν οι εγκαταστάσεις των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών. Συνεχίζουμε με χτισίματα όπου απαιτούνται με βάση το νέο σχεδιασμό, σοβατίσματα ή επιχρίσματα και κλείνουμε τα μερεμέτια. Ακολούθως, οι τοποθετήσεις πλακιδίων και κουφωμάτων (βλέπε ανακαίνιση κουφωμάτων) .  Κλείνουμε με τους ελαιοχρωματισμούς και τις τοποθετήσεις των ειδών υγιεινής. Οι εργασίες ανακαίνισης λουτρού ή της ανακαίνισης κουζίνας γίνονται ταυτόχρονα με τις εργασίες των ηλεκτρομηχανολογικών και τις προαναφερθείσες.

Αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης.

Σημαντικό όμως παράγοντα στην ανακαίνιση και το πώς αυτή θα εκτελεστεί παίζει η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου ανακαίνισης. Στην AGS πάντως υπερηφανευόμαστε για το ότι διαθέτουμε από τους ικανότερους, πολύπειρους και αξιόλογους τεχνίτες στην αγορά. Αυτό επιβεβαιώνουν οι πελάτες μας στις κριτικές τους. δείτε τις αξιολογήσεις μας εδώ. (Διάβασε τις κριτικές των πελατών της AGS Μηχανική).

Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού - Διαδικασία ανακαίνισης - Ανακαίνιση σπιτιού από την AGS
Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού - Διαδικασία ανακαίνισης - Ανακαίνιση σπιτιού από την AGS
Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού - Διαδικασία ανακαίνισης - Ανακαίνιση σπιτιού από την AGS

Πώς τα καταφέρνουμε;

Απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας μας στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών είναι η πολυετής πείρα και τριβή με τις κατασκευές. Η ανακαίνιση δεν παύει να είναι ένα είδος κατασκευής πιο ιδιαίτερο βέβαια και απαιτητικό.

Τέτοια απαιτητικά έργα λοιπόν απαιτούν

  • εμπειρία, και η 40 χρονη εμπειρία μας είναι απόδειξη της πείρας μας.
  • η τεχνογνωσία, αποτέλεσμα της δεξιοτεχνίας μας και των σπουδών των μηχανικών μας, απόφοιτοι του Ε.Μ.Π.
  • Η διεθνής πιστοποίηση διαχειριστού έργου από το διεθνή οργανισμό I.P.M.A International Project Management Associate. Μία πιστοποίηση εγγύηση των ικανοτήτων μας για σωστό χρονικό και οικονομικό προγραμματισμό.
  • Τέλος, γιατί είμαστε λογικοί στην τιμολόγησή μας, αξιολογώντας τις υπηρεσίες μας και κοστολογώντας τις όσο αντικειμενικά αξίζουν. Όχι εξαρτώμενα για παράδειγμα από τη σχέση προσφοράς και ζήτησης. Όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό μας. Επίσης μας κάθιστούν από τα πιο ικανά συνεργεία να αναλάβουν το έργο της ανακαίνισης του σπιτιού σας.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Η ποιότητα των εργασιών μας. Καταφέρνουμε επίσης να είμαστε, αν όχι οι ανταγωνιστικότεροι, από τους πιο ανταγωνιστικούς στην τιμολόγηση των υπηρεσιών μας (Οι Υπηρεσίες μας). Η οικονομική ανακαίνιση σπιτιού χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα είναι το προτέρημα μας.

Τι να προσέξετε σε μία ανακαίνιση!

Προσοχή βέβαια χρειάζεται η πιστή εφαρμογή του αρχικού σχεδίου και προϋπολογισμού. Η παραμικρή αλλαγή μπορεί και επιφέρει αλλαγές, μικρές είτε μεγάλες, τόσο σε όρους χρόνου όσο και σε όρους κόστους. Άλλωστε οι κορυφαίοι διαχειριστές έργων έχουν δηλώσει ότι “Once a single ring breaks, the chain is already broken”. Έτσι και σε μία ανακαίνιση σπιτιού ή σε μία ανακαίνιση διαμερίσματος, είναι σημαντικό να τηρείται το αρχικό σχέδιο. Γιατί όσο απλή και να είναι, θα παρεκλίνει από τον αρχικό σχεδιασμό.

Πώς γίνεται μία ανακαίνιση σπιτιού - Διαδικασία ανακαίνισης - Ανακαίνιση σπιτιού από την AGS

Γι’ αυτό εμείς στην AGS , χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Πόσο κοστίζει μία ανακαίνιση σπιτιού;

Η απάντηση είναι απλή. Εξαρτάται. Το κόστος ανακαίνισης σπιτιού είναι ανάλογο του πλήθους των εργασιών που απαιτούνται για να καλύψουν τις επιθυμητές ανάγκες. Αλλά και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Από τμηματική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού μέχρι μία ολική ανακαίνιση σπιτιού τα ενδιάμεσα κόστη είναι ποικίλλα. Δείτε μερικά παραδείγματα από τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού της AGS Μηχανικής.

Η Οικονομική λύση ανακαίνισης AirBnB από την AGS Engineering

Αν θέλετε κι εσείς ανακαίνιση σπιτιού για airbnb και θέλετε “να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο” ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει τόσο αισθητικά αλλά και θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του τουριστικού κοινού επικοινωνήστε μαζί μας. Και επειδή η ανακαίνιση δεν είναι καθόλου φθηνή διαδικασία γενικά, πρέπει να την εμπιστεφθείτε σε έμπειρα συνεργεία. Η εταιρείας μας και οι μελετητές μας είναι η σωστή επιλογή για μία σωστή ανακαίνιση σπιτιού. Γιατί; Μα επειδή είναι πιστοποιημένοι από το διεθνή οργανισμό διαχειριστών έργων IPMA.

Ανακαίνιση σπιτιού & Παρούσα Οικονομική Κατάσταση

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που έπληξε τη χώρα, ένας από τους πρώτους και ευαίσθητους τομείς που επλήγησαν ήταν ο κατασκευαστικός. Οι λιγοστές νεόδμητες κατασκευές, η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα του κόσμου σε συνδυασμό με την πιο “σφιχτή τσέπη” που επέβαλε η δύσκολη οικονομική συνθήκη αλλά και η ανάγκη του κόσμου για στέγαση άλλαξαν τα δεδομένα στις κατοικίες. Οι ιδιοκτήτες προτιμούν πια να ανακαινίσουν την παλιά τους κατοικία από την αγορά και κατασκευή νέας κατοικίας. Με τιμές από 70% χαμηλότερες του κόστους νέας κατασκευής πετυχαίνουν να κατέχουν μια ολοκαίνουργια οικία. Καινούργια μεν πλην του φέροντα οργανισμού και των πλινθοδομών ίσως και των σοβάδων (κονιαμάτων). Έτσι η ανακαινιση οικίας ή η ανακαίνιση σπιτιού έγινε η νέα “μόδα” στο χώρο της οικοδομής και των κατασκευών. Τέλος πολλοί ιδιοκτήτες προχωρούν στην πιο ειδική κατηγορία ανακαίνισης οικίας για βραχυχρόνια μίσθωση. Μιλάμε για την ανακαίνιση airbnb.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης | AGS Engineering

Όπως μας παρουσίασε και ο Οργανισμός Ανακαίνισης αναφερόμενος στην ποιότητα των εργασιών μας.

* Αφού έχουν συμφωνηθεί οι λύσεις στις οποίες θα προχωρήσουμε κατασκευαστικά , είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ανακαίνιση είναι μία αλληλουχία εργασιών ή μία “αλυσίδα” έργων στην οποία κάθε αλλαγή που θα προκύψει πέραν της αρχικής υπολογιζομένης θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην αλληλουχία σε όρους χρόνου αλλά και κόστους.